PC-NAVIGO

– Nieuws januari 2021 –

Nieuwe versie

Bij Noordersoft hebben we zeker niet stil gezeten. We zijn volop bezig geweest om de data en kaarten voor onze nieuwe versie 2021 up-to-date te maken en beschikbaar te stellen voor onze gebruikers. Deze is vanaf nu verkrijgbaar aan het bedrag van 70 euro. (btw inclusief).

De laatste versie die je kan updaten naar 2021 is de 2017 versie. Diegene die een oudere versie hebben dan 2017, kunnen met ons contact opnemen. U kan deze update vinden in onze webshop. Orders worden automatisch verwerkt, dus ook in de weekenden.

De update bevat een aantal aanpassingen om de werking te verbeteren. We werken nog aan het versneld opladen van (I)ENC kaarten, deze versie is nog in ontwikkeling.

Vanuit Noordersoft wensen we u een goede gezondheid en de beste wensen voor het nieuwe jaar.

kaartvoorbeeld PC-Navigo

Impact Covid-19 virus

Ons kantoor blijft operationeel mede doordat we anderhalve meter afstand tussen onze medewerkers in acht nemen. U kunt ons telefonisch bereiken tussen 9 15 en 12 00, tevens via e-mail de ganse werkdag. Bestellingen worden normaal verwerkt en verzonden. Wel is ons kantoor voorlopig gesloten voor bezoekers, afhalen kan enkel na afspraak.

Boot Holland afgelast

Er is ons gemeld dat Boot Holland 2021 helaas niet doorgaat. Voor ons normaal gesproken het moment bij uitstek om onze klanten te ontmoeten. De eerstvolgende beurs is Maritime Industry in Gorinchem op 18, 19 en 20 mei. Uiteraard hopen we dat deze doorgaat en dat we jullie daar mogen ontmoeten.

Copyright  2021 Periskal, All rights reserved.