SYMPOSIUM JACHTONTWERP EN JACHTBOUW

Het HISWA Symposium over jachtontwerp en jachtbouw wordt georganiseerd als een online evenement als gevolg van de COVID-19 pandemie op maandag 16 en dinsdag 17 november 2020.

Dit symposium biedt een interessant online programma van twee middagen met verschillende deelbijeenkomsten. wetenschappelijke kennis en het uitwisselen van ideeën in de maritieme vrijetijdsindustrie gecombineerd met maritieme toegepaste wetenschap.

“De beslissing om dit symposium volledig online te organiseren en te organiseren is versneld door de aankondiging van RAI Amsterdam in augustus om de METSTRADE Show die oorspronkelijk gepland stond voor 17-19 november 2020 in Amsterdam te annuleren.
Dit omdat de METSTRADE Show niet succesvol kon worden gehouden vanwege de gevolgen van de COVID-19-uitbraak.

“Jarenlang vond het HISWA Symposium over jachtontwerp en jachtbouw tweejaarlijks plaats in combinatie met de METSTRADE Show, ‘s werelds grootste maritieme apparatuurbeurs voor de maritieme vrijetijdsindustrie in RAI Amsterdam ”, legt Michaël Steenhoff, manager jachtbouw bij HISWA-RECRON uit. , de Nederlandse vereniging van watersport- en recreatiebedrijven.

het organisatie commité

Het grote voordeel van een online symposiumformaat is dat de woonplaats van een spreker of afgevaardigde geen issue is. Geïnteresseerde maritieme professionals van over de hele wereld kunnen het HISWA Symposium online bijwonen om op de hoogte te blijven en mee te discussiëren over de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van jachtontwerp en -bouw.

Het evenwichtig gemengd programma van wetenschappelijk onderzoek, presentaties en praktische toegepast onderwerpen van dit symposium zal men beroep doen op een breed maritiem industrie publiek van de jacht architecten, scheepsbouwers, bouwpromotoren en yacht brokers.

Maritieme techniek studenten worden ook uitgenodigd om lid van de HISWA Symposium on Yacht Design and Yacht Construction programma rond het thema ‘Durf te Delen’. De perfecte kans om meer te leren over nieuwe ontwikkelingen in de maritieme branche, om te netwerken en te discussiëren online met collega ‘ s.

De vergoeding voor dit symposium is vastgesteld op € 20,00 per ticket en geeft ook toegang tot de opgenomen virtuele presentaties.

De HISWA Symposium on Yacht Design and Yacht Construction is georganiseerd door HISWA-RECRON, de technische Universiteit Delft, MARIN en de RAI te Amsterdam, organisator van de METSTRADE Show en wordt mogelijk gemaakt door Feadship, Oceanco, Royal Huisman Shipyard en MARIN.

Voor registratie en het complete symposium programma, ga naar: www.hiswasymposium.com.

Onlangs heeft RAI Amsterdam aangekondigd om METSTRADE Connect te hosten, een virtuele evenement dat zal gehouden worden op donderdag 10 December 2020, om verbonden te blijven met de mondiale maritieme branche.

Voor meer informatie kunt u terecht op METSTRADE.com.

METSTRADE 2021 zal plaatsvinden op 16-18 November 2021 in de RAI Amsterdam.