De nieuwe lijn van de 2021 vintage Wetton …

En nu zie je de wielen?

Je droomt niet. In zijn Performance-versie heeft de Wetton 56 zijn landingsgestel waarmee je nu door hard zand kunt passeren en dat ingeklapt volledig verborgen is.

De Wetton is inderdaad vooral een echte boot, waarin een eigen trailer is geïntegreerd. Resultaat, hier hebben we een designboot met strakke lijnen, die navigatieprestaties, comfort aan boord en gemak van transport en lancering combineert.

De Wetton was in exclusiviteit in Granville!

De Wetton 56 vintage 2021, die aanvankelijk gepland was om te worden gepresenteerd op het Yachtingsalon van Cannes, is uitgeweken naar Granville!
Het was een droomweekend dat eindigde op zondag 23 augustus, met bezoekers bij onze exclusieve vertegenwoordiger voor het departement Manche: de Chantier du Herel.

Annulering van de bootshows van La Rochelle en Cannes … maar voortzetting van de Wetton Tour!

De gezondheidscrisis die we doormaken, heeft helaas al onze hoop voor aanwezigheid op het Yachting Festival 2020 in Cannes en de Grand Pavois in La Rochelle doen opbergen. We blijven solidair met de organisatoren en partners die door deze crisis zijn getroffen.

Desondanks zet Wettoncraft zijn Wetton Tour in oktober voort om u te ontmoeten. De Wetton 56 zal beschikbaar zijn voor testen op de verschillende testbases.

Vraag ons om uw test in te plannen en ontdek de magie van het gaan van land naar zee in minder dan 3 minuten.

Programmeer hier uw test

Het Wetton Team.

https://wettoncraft.com/en