BOATS 2020 – 11 tot 20 september 2020

foto’s Southampton Boat Show © Georges Janssens

Een gloednieuwe show voor september 2020!
Afgeslankt maar niet minder interessant!

Boats 2020, gepresenteerd door Southampton International Boat Show Ltd, zal plaatsvinden in Mayflower Park, Southampton van 11-20 september 2020.

Je bent uitgenodigd om één ​​van de weinige bootshows te ontdekken die dit jaar plaatsvinden, met de gelegenheid voor serieuze bootkopers en watersporters om de nieuwste beschikbare modellen en uitrusting te zien en te kopen. In de speciaal gebouwde jachthaven vind je maar liefst 78 boten van 30 merken en meer dan 40 exposanten aan land verkopen bootaccessoires, kleding en nog veel meer.

Tickets zijn beperkt – om een ​​evenement niet te missen – ze zullen naar verwachting dit jaar snel uitverkocht zijn. Registreer hier vandaag uw interesse zodat u niets mist en er wordt contact met u opgenomen wanneer er tickets beschikbaar zijn.

Uw gezondheid, veiligheid en beveiliging is eerste prioriteit

Er wordt verzekerd dat er hard gewerkt is om ervoor te zorgen dat iedereen zich kan vermaken in een veilige en gelukkige omgeving. Als zodanig is Boats 2020 speciaal ontwikkeld om alle noodzakelijke COVID-19 veilige maatregelen te bevatten die je zou verwachten, inclusief sociale afstand.

Hoewel dit betekent dat Boats 2020 gepresenteerd door Southampton International Boat Show Ltd niet de massa zal hebben die attracties, socials of activiteiten verzamelt, is het wel het perfecte evenement voor serieuze watersporters en kopers.

Ook geïnteresseerd!

Instagram

E-mail

British Marine – Southampton International Boat Show Ltd
First Floor Tagus House
9 Ocean Way, Ocean Village
Southampton SO14 3TJ – UK

Warning: Undefined variable $post in /customers/8/8/9/yachtweb.be/httpd.www/inshore/wp-content/themes/newsup/inc/ansar/hooks/hook-index-main.php on line 117