BE-YACHTING
Belgische Yachting Ondernemers

  • foto’s © BE-YACHTING –

MYS 2015 BeYachting 0076

Een ontmoeting op de Monaco Yacht Show met een Belgische stand van Be-Yachting vraagt wel om enige verduidelijking.

In Port Hercules van Monaco gaat sedert 1991 de MYS (Monaco Yacht Show) door.  U kan er meer dan 120 buitengewone one-off superjachten gaan bekijken en bezoeken, die gebouwd zijn door de meest repectvolle scheepswerven.

In 2015 waren er 582 standhouders van wereldleiders in jachtbouw, jachtontwerpers, luxueuze ontwerpers van toebehoren en brokers in het hoge luxe segment in de yachting.  Hier ontmoet men alles voor superyachting en dit in een glamourvol decor van Monaco.

En één van hen is Be-Yachting.  We vinden hen terug op www.be-yachting.org.

Be-Yachting is een VZW die Belgische Yachting Ondernemers groepeert en beweegt zich in het luxueuze segment van de yachting.   21  leden momenteel geven allure aan deze vereniging, want ze zijn stuk voor stuk representatief in deze yachtingwereld.MYS 2015 BeYachting 0054
MYS 2015 BeYachting 0075

Be-Yachting wil hiermee de Belgische Yachting op de kaart zetten door deel te nemen aan internaionale beurzen en belangrijke yachting bijeenkomsten.

Tegelijkertijd zal een netwerking onder de leden ertoe bijdragen om een actieve kern te vormen om de juiste uitstraling te kunnen geven van wat België exclusief te bieden heeft op het gebied van luxueuze yachting.

De volgende MYS gaat door van 26 september tot 1 oktober 2016 in Port Hercules in het Prinsdom Monaco.

NEW logo 2015

cornelia superyacht