HAVENDEBAT ROTTERDAM

11 DECEMBER 2019 – MAINPORT HOTEL ROTTERDAM.

Debatteert u mee?
Sprekers uit de Rotterdamse haventop aanwezig

Beste Georges,

China speelt een steeds nadrukkelijkere rol in de wereldwijde logistiek. Zo investeert het land vele miljoenen in diverse Zuid-Europese havens. Ook de Rotterdamse haven voelt de impact hiervan. Daarom staan we daar uitgebreid bij stil gedurende de twintigste editie van het Havendebat Rotterdam, op woensdag 11 december 2019.

Tijdens het Havendebat werken we samen aan een sterkere positie van onze haven. Hoe behouden we onze koppositie in Europa? Hoe maken we gebruik van de invloeden uit China? Onderstaande sprekers gaan met u in discussie en zoeken met u naar nieuwe kansen.
Bekijk hier het programma en maak kennis met de sprekers uit de top van de haven.

Noteer woensdag 11 december in uw agenda en mis het niet! Bekijk de website voor een overzicht van de sprekers en registreer u snel met onderstaande knop, want aanstaande vrijdag verloopt de vroegboekkorting van € 50,-.

Tot ziens op het Havendebat Rotterdam 2019 in het Mainport Hotel.

Met vriendelijke groet,
Nieuwsblad Transport