BK SURF 2019

Update 18/10/2019: <klik hier>


NOG 1 MAAND TOT HET BELGISCH KAMPIOENSCHAP VAN DE NIEUWSTE OLYMPISCHE SPORT: HET PROTEST BK GOLFSURFEN

Nog exact 1 maand en het is zover: de start van het Belgisch Kampioenschap Golfsurfen te Vieux-Boucau! Onze eigen Noordzee zorgt in de herfst wel eens voor voldoende deining maar om de tsunami aan deelnemers – nu al een recordaantal van 94 – allemaal hun kans te laten wagen, moet het Protest BK Surf wel naar de Franse kust uitwijken voor meer garantie op golven.

Vorig jaar waren die golven er in alle maten, van te groot naar te klein, met regen en wind of rustig onder de zon, en gelukkig ook het perfecte midden. Vieux-Boucau kan strakke statistieken voorleggen in de herfstvakantie dus kom of doe mee en grijp je kans op topgolven, samen dansen onder de sterren in november, één van de titels in de zes categorieën, en nieuw dit jaar: gelijk prijzengeld voor mannen en vrouwen! Geen nieuws eigenlijk want zoals Kelly Slater het al zei: “Dat moet eigenlijk overal de norm zijn.”

Het Protest BK surf is er elk jaar zowel voor het competitiebeest als de vrije surfgeest van elke leeftijd. Sportief staat de organisatie op internationaal niveau en het avondprogramma volgt die ambitie met hoogstaande après-surf van de hand van Studio Brussel DJ Jeroen Delodder op de Revi Belgian Night ergens halfweg en de afsluitende knaller van het BK en het Belgische surfclubseizoen. Mis die niet!

Ontdek alles wat je moet weten over BKsurf in deze mail of op www.bksurf.be

Ga naar de www.BKsurf.be om je in te schrijven!

Nog twijfels of je wel gaat meedoen aan het Protest #BKsurf 2019? Klik dan hier!

PROTEST BK SURF IN VIEUX-BOUCAU 2019: SURFEN,  DANSEN EN GELIJKE KANSEN! 

Dat deze editie een recordeditie wordt, staat nu al vast. Momenteel zijn er al 93 ingeschreven deelnemers, en zijn enkele disciplines reeds volzet. Bekijk op de BKsurf Blog wie al meedoet voor de titels, of schrijf je nog in via onze BKsurf shop. Alle info over de voorwaarden van deelname vind je in het wedstrijdreglement.

Nieuw dit jaar: in navolging van de World Surf League is er gelijkgesteld prijzengeld voor mannen en vrouwen!  Al zijn er voorlopig nog minder meisjes die zich inschrijven, tijd om daar verandering in te brengen!

Benieuwd wie al meedoet? Bezoek onze BKsurf Blog.