DELTAWEEKEND – 28 & 29 JUNI 2019

ZEELAND – ZEILLAND  

Ook last van de Paaskriebels?   

Het uitzonderlijk goede Paasweer lokt iedereen naar het water. Klaar om te varen, of nog op de wal? Pak je agenda en meld je snel aan voor de 49e editie van het Deltaweekend, het grootse en oudste meerdaagse zeilevenement in de Zeeuwse Delta.

Veel vaste deelnemers hebben al toegezegd weer mee te doen, maar we hebben ze nog niet gezien op de inschrijflijst. Schrijf in voor 1 mei en ontvang een early-bird korting van 10%! Probeer ook clubgenoten warm te maken voor deelname aan het Deltaweekend, ze zullen er geen spijt van hebben. 

Deltaweekend stopt met plastic bekers
Twee jaar geleden zijn we overgegaan op een papierloos evenement, althans zo min mogelijk papier. Dat is aardig gelukt. Goed voor het milieu! Komende editie gaan we samen met een van onze sponsoren ook iets doen aan de verspilling met wegwerp bier- en frisdrankglazen. Alle deelnemers krijgen van Klean Kanteen een prachtig ontworpen RVS beker met het Deltaweekend logo. Een mooi aandenken om mee naar huis te nemen en drinken uit plastic is voor altijd verleden tijd.

Goed nieuws van de Rond- en Platbodems
We hebben concrete toezeggingen dat een aantal grotere platbodems (Lemsteraken) richting Colijnsplaat komen. We houden er rekening mee bij het inrichten van de havenkom. Zo wordt het alleen maar gezelliger.

Snel inschrijven
We wensen iedereen prettige Pasen en een paar mooie vaar- of klusdagen. Er resteert nog ruim een week om gebruik te maken van de early-bird korting. Snel doen! Ga naar onze website om in te schrijven.

mediapartner

Foto’s: Anusjka Martens, Fotografie Objectivo