boot.com is online !

08/04/2019 – foto’s Georges Janssens

boot Düsseldorf beveiligt domein voor uitbreiding van het internationale netwerk

boot Düsseldorf doet verdere stappen naar een succesvolle beurs met meer informatie naar de toekomst: naast de bewezen domeinnaam www.boot.de is nu ook in de Engelse versie beschikbaar: www.boot.com.
De omslachtige formulering boot-duesseldorf.com behoort nu tot het verleden.

Petros Michelidakis

boot directeur Petros Michelidakis is blij met de nieuwe Engelse online titel van de tentoonstelling: “Als ‘s werelds grootste watersportbeurs, hebben we nu een verdere stap gezet naar de internationalisering van bootboot.com is kort, beknopt en helder!  Dit zal het merk van boot versterken en zorgen voor een nog grotere internationale erkenning.”

De naam boot.com is pakkend en vereenvoudigt de toegang via mobiele apparaten: alle nieuws en feiten over boot Düsseldorf vindt men erop in het Duits en Engels.

Over boot Düsseldorf

Met bijna 250.000 bezoekers, is boot Düsseldorf ‘s werelds grootste boot en watersport beurs en jaarlijks in januari het “ontmoetingsplaats” voor de hele industrie.

Van 18 tot 26 januari 2020, zullen ongeveer 2.000 exposanten hun interessante nieuwe producten presenteren, weerom aantrekkelijke verdere ontwikkelingen en maritieme apparatuur.

Dit betekent dat de volledige markt op de site in Düsseldorf zal aanwezig zijn en bezoekers kunnen dan gedurende de negen dagen van de beurs een spannende reis maken door de hele wereld van watersport en dit in 17 tentoonstellingszalen met een oppervlakte van 220.000 m².

Met een focus op boten en jachten, motoren en motortechniek, apparatuur en toebehoren, diensten, kano’s, kajaks, kitesurf, roeien, duiken, surfen, wakeboarden, windsurfen, SUP, visserij, maritieme kunst, jachthavens, watersportvoorzieningen, alsmede strand resorts en charters: er is zeker iets voor elke watersportliefhebber.50e verjaardag van boot in 2019