HET GEHEIM VAN BRANDINGSPORT ONHULD !

PROBEER HET ZELF OP 12 EN 13 MEI 2018
Belgian Boat Show Beach

Dit kan aan de Belgische Kust van 10 tot 18u30.
Place to be: RBSC Duinbergen, Zeedijk 430, 8301 Knokke-Heist – (plannetje)

· Leef je een weekend lang uit op gloednieuw strand- en brandingsmateriaal
· Maak proefvaarten met diverse RIB’s of andere boten op zee
· Probeer de SUP-, kite- en windsurfboards uit
· Ervaar de zeilsnelheid op sportcatamarans
· Laat je verassen door de nieuwste e-bikes, steps en ander beachgear
· Geniet voluit van het onbezorgde strandleven

 

De derde editie van het try-out weekend dat de Belgian Boat Show organiseert, zal plaatshebben in de prestigieuze beachclub van de Royal Belgian Sailing Club in Duinbergen. Dit gratis evenement ligt in het verlengde van de Belgian Boat Show in Gent.

Het is het geknipte antwoord op de vraag of al dat mooie materiaal dat de dynamiek in het leven op het strand en in de branding brengt, effectief door iedereen kan uitgeprobeerd worden. De grootste organisator van pleziervaart- en watersportbeurzen van België verbreedt hierdoor haar actieterrein en brengt de waterbeleving zeemijlen dichter bij een actief publiek.

Een dertigtal topspecialisten met sportcatamarans, Rigid Inflatable Boats (rib’s), stand up paddle-, windsurfing en kitegear tot zelfs bikes en steps stellen hun nieuwste materiaal voor. Onder begeleiding van ervaren monitoren kan iedereen alles gratis uitproberen om zo de smaak te pakken te krijgen.

Start beaching

Geïnteresseerden voor het zeilen, surfen, kiten, zeekajak en andere brandingssporten melden zich aan in de zones rond de beachclub voor de diverse demonstraties en proefvaarten. Zwempak, handdoek en droge kleding meebrengen is uiteraard belangrijk, maar goede zonnecrème en een zonnebril ook. Drysuits, isolerende pakken en reddingsvesten zijn beschikbaar.
Het clubhuis zorgt ervoor dat je helemaal zeeklaar bent, maar ook om comfortabel het zoute water en het zand weer af te spoelen.

Where living fashion comes to the beach
Om de sfeer helemaal te pimpen showt ‘1995 by Vero’, met Veronique De Kock exclusief beach, pool en swim fashion.  Enkel op zaterdag 12 mei kan je om 14u en om 17u

Uiteraard is de bar open en wordt de beachsfeer op maximum gezet.

Over Belgian Boat Show

Belgian Boat Show Gent, Belgian Boat Show Beach en Belgian Boat Show Float zijn organisaties van Artexis Easyfairs nv.. Voor de dertigste editie verbreedt deze uitgelezen watersport- en waterrecreatie-promotor de horizon over drie evenementen.

Belgian Boat Show Beach

test & try weekend in Duinbergen  – 12 en 13 mei 2018

Belgian Boat Show Float

een in water event met proefvaarten en een grote keuze aan kajuitjachten en open boten in de jachthaven van Breskens – 5, 6 en 7 oktober 2018

Belgian Boat Show Gent

het indoor watersport en waterrecreatiesalon van België in Flanders Expo Gent, 9-11 & 15-17 februari 2019

www.belgianboatshow.be
www.facebook.com/BelgianBoatShow