ANTWERP SNIPE CUP

 – GALGENWEEL ANTWERPEN –

ZEILWEDSTRIJDEN  

10-11 maart Antwerp Snipe Cup Galgenweel
10 maart om 10:00 tot 11 maart om 20:00
Meer info op http://www.scira.be/

De Snipe

Er zijn veel dingen die deze boot zo populair maken. De Snipe is een klassieke 2-mansboot die goed en veilig vaart zelfs in zware windcondities. De aankoopprijs is aantrekkelijk en de boot behoudt zijn waarde en ook zijn wedstrijdprestaties voor meerdere jaren. De Snipe is geschikt voor jong en oud en biedt vele leuke en tactische wedstrijden gaande van beginners tot kampioenen tevens is er ook een hechte Snipe-vriendenkring: Serious Sailing Serious Fun!

De Snipe Class International Racing Association (Scira) is een zeer populair en goed geleide organisatie over de ganse wereld. Een van de dingen die de klasse zo sterk maakt zijn de lokale vloot activiteiten. In België is de Snipe heel populair in Antwerpen, namelijk op het Galgenweel worden er verschilldende wedstrijden en activiteiten georganiseerd.

Ook van belang zijn de internationale activiteiten. De Snipe is wereldwijd verspreid en biedt de beste wedstrijdkalender: voor kampioenen en beginners bestaande uit het WK, EK en verschillende internationale en nationale wedstrijden.

Belgian Snipes