DE BELGIAN BOAT SHOW GAAT VREEMD…

Warning: A non-numeric value encountered in /customers/8/8/9/yachtweb.be/httpd.www/inshore/wp-content/plugins/slider-image/slider.php on line 2218

 

 

VAN 28 SEPTEMBER 2017 TOT EN MET 1 OKTOBER 2017 IN BRESKENS NL.

Elke dag van donderdag tot zondag telkens van 10u30 tot 18u30.

Deze eerste editie gaat door in de Jachthaven van Breskens en u kan er zelf gratis naartoe als u de gratis toegangskaart download:
dit kan u doen door <hier> op te klikken.

De focus van deze ‘in water’ beurs ligt op kajuitjachten en motorboten van 10m en meer, die zowel in het water als op het droge te bezichtigen zijn. Dit botenaanbod wordt aangevuld met aanverwante sectoren op de kade.

Grote merken zoals o.a. BénéteauHanseX-YachtsHallberg RassySaffierDufourVikoGrand SoleilGreenline,Boarnstream, Jetten en het Superyacht Explorer Livingstone by Hartman Yachts hebben hun ligplaats gereserveerd.

 

Maar ook RIB’s van TechnohullFalconRib EyeCapelliBrig en Gemini zijn van de partij. En omdat snelvaart en wakeboarding niet meer uit het watersportbeeld weg te denken zijn, staan TigéRegalSea RayXO-Boats klaar met sportieve modellen.

En noteer alvast ook de datums voor de Belgian Boat Show 2018 in Gent:
10-12 & 16-18 FEBRUARI 2018 – FLANDERS EXPO, GENT