18/09/2020
foto boven: DOMANI X26

DOMANI is erg bedrijvig op de nieuwe scheepswerf in Friesland met enkele wijzigingen in de bestaande S30-reeks, maar ook met veel nieuwe modellen in zowel de S- als de E-reeks.

Het testen van de DOMANI E32 met zijn innovatieve E-aandrijfsysteem werd voortgezet in de lente en zomer van 2020, ze is beschikbaar voor een bezoek & proefvaart vanuit Drachten of Amsterdam. De cruisesensatie aan boord is buitengewoon; in stilte voortglijden met het vermogen en het koppel dat zo uniek is voor E-motoren.

Ontdek de DOMANI E32.


NIEUW: DOMANI S30 Club

De S30 blijft een favoriet in het hart van DOMANI YACHTS. De S30 was onze succesvolle start voor DOMANI als een nieuw jachtmerk en we hebben nu een club van echt gepassioneerde DOMANI-eigenaren van het noorden tot het uiterste zuiden van Europa.

Lees meer over de DOMANI S30 Club of boek nu een zeiltest.


NIEUW: DOMANI S32 Lounge

Wij stellen nu al de nieuwe DOMANI S32 Lounge voor die zal klaar zijn voor levering in 2021.


LAATSTE NIEUWS: DOMANI X26

Als preview en teaser presenteert men nu al de indrukken van het gloednieuwe lid van DOMANI’s E-reeks van volledig elektrisch aangedreven boten; de DOMANI X26.

Deze open boot zal kunnen geleverd worden in januari 2021.

Gebaseerd op de efficiënte romplijnen van de DOMANI E32, is de X26 gebouwd van gerecycleerd aluminium en met het oog op een 100% recycleerbaar bij het einde van de levensduur.

Het zou mogelijk zijn dan op een mooie zomerdag De X26 één op één zou kunnen varen op zonne-energie. Sturen en gas geven zijn steer-by-wire.

Voor meer informatie contacteer: michael@domaniyachts.com of jan@domaniyachts.com.

DOMANI YACHTS HQ
Bakboord 11 A-B
9206 BL Drachten
Nederland
M: info@domaniyachts.com
T: +32 473 66 20 14