ROEI- & ZEILWEDSTRIJD

Zeescouts aan de stroom

Op zondag 20 september 2020 houden onze zeegidsen en zeeverkenners hun jaarlijkse roeiwedstrijd.

LET OP! Informeer je op de website  www.zasantwerpen.be/corona#roeiwedstrijd voor de aangepaste maatregelen.Programma: (voorlopig, kan afwijken in functie van getij en het weer)
 07:00 zeescouts maken zich klaar voor vertrek op de “industrie” steiger Steendorp
 07:30 vertrek LONGBOATS
 07:45 vertrek GIEKEN
 09:30 vermoedelijke aankomst standbeeld koning Boudewijn – Antwerpen LO (tussen voetgangerstunnel en boeienweide)
 16:45 sluiting en uitslag (basketbalveld)

OPGELET!!!:
Om zowel onze zeescouts als de supporters een toffe dag te laten beleven én de gezondheid van iedereen te waarborgen, vragen we je onderstaande richtlijnen in acht te nemen.

1. Algemeen: hou a.u.b. de nodige afstand en draag uw mondmasker als u dichter bij mekaar komt.
2. Vertrek: supporters komen op steiger van zodra de zeescouts in hun boten zijn geïnstalleerd en het over-en-weer geloop gedaan is. Tot dan wachten supporters op de dijk. We wensen de interactie tussen ouders en zeescouts tot een minimum te beperken.
3. Aankomst: er is plaats genoeg om binnen uw bubbel van een mooi zicht op de finishlijn te genieten.
4. Op de zeescoutsbasis: iedereen +12j draagt een mondmasker. De zone tussen botenloods en Schelde is uitsluitend voorbehouden voor zeescouts. We wensen de interactie tussen ouders en zeescouts tot een minimum te beperken.
5. Ouderlokaal: de “Pier” zal vandaag ook weer geopend zijn. Iedereen welkom om de sfeer op te snuiven. Hou je a.u.b. aan de regelgeving zoals van toepassing in cafés en restaurants. De “Vereniging” en “Pier 165 VZW” hebben alle nodige gezondheids-voorbereidingen getroffen: registratielijst, handgel, tafels en stoelen met de nodige afstand ertussen, …. Wij verzoeken je vriendelijk om aan je tafel te blijven zitten en enkel voor het hoogst nodige recht te staan (vergeet
dan a.u.b. je mondmasker niet).
6. Sluiting op basketbal veld: zeescouts treden aan op het basketbalveld, supporters en ouders staan er op een veilige afstand omheen (met mondmasker).

https://www.zasantwerpen.be/onewebmedia/PDF-bestanden/Roei-%20en%20zeilwedstrijd%202020.pdf

De Zeescouts van Antwerpen zijn ook internationale roeiers: zie https://www.facebook.com/georges.janssens.10/videos/10209138947905052