NAVDOCTOR VAN DIGITAL YACHT

15/09/2020

Digital Yacht introduceert NAVDoctor, een NMEA 2000 netwerkdiagnosetool

Navigatiesysteemnetwerken gebruiken nu NMEA 2000 als de interconnectiestandaard universeel. Deze standaard maakt het mogelijk om apparatuur van verschillende merken te koppelen en om een ​​gemeenschappelijk formaat voor connectoren en kabels te gebruiken.

Een NMEA 2000-netwerk is gebaseerd op een CAN-databus, maar het verkeerde apparaat, de verkeerde kabel of connector kan de netwerkprestaties nadelig beïnvloeden. Het oplossen van problemen kan tijdrovend en lastig zijn, dus als u een NAVDoctor in uw gereedschapskist heeft, bespaart u tijd en geld.

NAVDoctor is een draagbaar NMEA 2000 netwerkdiagnosetool waarmee u snel een NMEA 2000-netwerk kunt controleren en diagnosticeren.

Meer informatie hierover: <klik hier>

Klik op de afbeelding voor de productinformatie.