SOUTHAMPTON BOAT SHOW

BOATS2020 VAN 11 TOT 20 SEPTEMBER 2020 WERD AFGELAST OM 18U30 OP 10 SEPTEMBER 2020 DOOR SOUTHAMPTON CITY COUNCIL…

British Marine 11/09/2020
foto’s © Georges Janssens

update 16/09/2020: http://servimed.be/2020/boats2020%20alternatief.html

Standarth – blikvanger in 2019

Op donderdag 10 september om 18.34 uur, aan de vooravond van de openingsdag, ontving British Marine het verpletterende nieuws van de gemeenteraad van Southampton dat de show niet langer door kon gaan vanwege het toenemende risico van COVID-19 en de groeiende angst van de regering.

De show, die zou plaatsvinden van 11-20 september 2020, zou vrijdag worden geopend in verregaand overleg met de gemeenteraad van Southampton om ervoor te zorgen dat aan de bestaande beveiligingsvereisten van Public Health England COVID-19 werd voldaan.

Lege steigers in Southampton…

We hebben begrepen dat het MDL Ocean Village-evenement ook is geannuleerd.

Lesley Robinson, CEO van British Marine, zegt:
“We zijn wanhopig teleurgesteld dat BOATS2020 niet meer zal plaatsvinden, vooral omdat we het nieuws op het elfde uur voor opening ontvangen. Er is enorm veel werk verzet en het was bemoedigend om te zien dat toegewijde exposanten vandaag ter plaatse zich opmaakten voor de opening.
British Marine is zich blijven inzetten voor het organiseren van deze non-profit bootshow ter ondersteuning van de pleziervaart en onze gaststad Southampton, en ik ben diep bedroefd dat het nu niet meer zal plaatsvinden. Samen met onze exposanten stonden we klaar om een ​​beurs te openen die alle veiligheidseisen overtrof. We zijn echt perplex over de reden waarom we de show niet tot maandag kunnen draaien in overeenstemming met de overheidsbeperkingen die gisteren zijn opgelegd. De wereldwijde pandemie en ongekende tijden betekenen dat de laatste omstandigheden buiten onze controle liggen. De volksgezondheid en veiligheid staan ​​voorop en als beursorganisator moet British Marine uiteraard alle richtlijnen naleven. “

Zo had er kunnen uitzien – foto 2019

British Marine zal communiceren met exposanten, kaarthouders en andere belanghebbenden, en wil hen allemaal bedanken voor hun voortdurende steun aan het evenement in deze onzekere tijden.

Alle houders van een BOATS2020-ticket zal men een tegoed aanbieden voor hun ticketaankoop voor Southampton International Boat Show 2021. Zodra tickets voor dit evenement in de verkoop zijn, nemen ze via e-mail contact met op met een inwisselcode zodat u het tegoed gemakkelijk kunt verrekenen met de aankoop van een ticket.

Southampton 2020 afgelast – geen publiek op de steigers…