OEUVRE PRIJS BOOT V/H JAAR

HISWA TE WATER – 08/09/2020

EVERT STEL WINT OEUVRE PRIJS BOOT VAN HET JAAR

Als ontwerper No-Limits en oprichter Stichting Vaarwens

MONNICKENDAM- Evert Stel, ontwerper van No-Limits en met partner Inge de Graaf oprichter van de Stichting Vaarwens, is winnaar van de Boot van het jaar Oeuvre prijs 2020. Aan boord van zijn eigen schip, de Meander V, werd Evert dinsdagochtend verrast met de ereprijs.

De Oeuvre-prijs is bedoeld voor iemand die zich langere tijd op bijzondere wijze voor de Nederlandse watersport (Jachtbouw, productontwikkeling, infrastructuur, media, havens of overheid) verdienstelijk heeft gemaakt.

NO-LIMIT in actie – © Georges Janssens

Evert Stel heeft met No-Limits een schepenlijn  gemaakt die uitblinkt in vaareigenschappen, zeewaardigheid en aandrijving. De ontwerpen kenmerken zich door de grote Tubes rondom. Zijn ontwerpen varen over de hele wereld. 

header2

Daarnaast is Evert met zijn partner initiatiefnemer en de stuwende kracht achter de Stichting Vaarwens. Deze stichting verzorgt al ruim 10 jaar vaardagen voor mensen in de laatste levensfase. Dit gebeurde tot vorig jaar met de Meander V. Inmiddels heeft de Stichting een eigen Vaarwens schip. Uiteraard ontworpen door Evert. Een uniek schip met grote functionaliteit waardoor de gasten van Vaarwens een onvergetelijke dag kunnen ervaren.

Vaarwens impressie: https://youtu.be/8qbh-PLWWhA

NO-LIMIT – foto © Georges Janssens

Meer informatie over Stichting Vaarwens is te vinden op www.stichtingvaarwens.nl
Meer informatie over de Boot van het Jaar verkiezing is te lezen op www.hiswatewater.nl/boot-van-het-jaar
Meer informatie over No-Limit ships op https://nolimitships.com/
Meer informatie over Meanderships op https://www.meanderships.nl/

Meander-V
Meander V – foto © Meanderships