UITZONDERLIJKE ZEILWEDSTRIJD IN CORONATIJD !

Ostend Sailing Weekend
19 – 20 september 2020

Het enige evenement uit de Open Noordzee Kampioenschap-kalender voor zeezeilers zal dus toch onder het motto “Quality Racing, Guaranteed Fun” plaatshebben op 19 en 20 september ek. In Oostende. De Royal North Sea Yacht Club is de gastheer van het event – dat meteen geldt als Open Belgisch Kampioenschap voor IRC zeezeiljachten. Ook de CR gemeten jachten en de Halftonklasse zijn welkom.  

Buiten een maximale COVID-19 beveiliging zet de organisatie alles in op laagdrempeligheid maar ook op wedstrijdkwaliteit, zodat alle zeilers van alle niveaus een boeiend event voor de boeg krijgen. 

Service to sailors

Race formats

  • Ervaren wedstrijdcomité en met getalenteerde assistentie, ook bij het leggen van de wedstrijdbanen
  • Aangepaste parcours aan de capaciteiten van de boten
  • Draag aan de wal uw mondkapjes, in het clubhuis zijn ze verplicht
  • De Royal North Sea Yacht Club trakteert op zaterdag met apero en bijhorende op hout gebakken pizza, voor consumptie aan boord
  • Zondagmorgen ontbijt aan boord geleverd, koffiekoeken, fruitsap, …

Voorbehoud

Als de COVID-19 maatregelen alsnog roet in het eten zouden gooien worden de voorwaarden aangepast.  Het deelnamebedrag wordt in geval van afgelasting absoluut teruggestort.

Open Noordzee Kampioenschap

Het ONZK is een reeks van wedstrijden voor zeiljachten, georganiseerd door  watersportverenigingen in Nieuwpoort, Oostende, Zeebrugge, Breskens (NL) en Antwerpen. 

Omwille van de COVID-19 maatregelen werden de races doorgeschoven naar 2021. Enkel het Ostend Sailing Weekend kan plaatshebben – onder voorbehoud.

Info:
E-mail: regatta@rnsyc.be
Royal North Sea Yacht Club: Montgomerykaai 1, 8400 Oostende.
Meer op www.onzk.be en https://www.facebook.com/OpenNoordZeeKampioenschapNew

fotos Shiptoshore