04-13 SEPTEMBER 2020

Beste kampeerliefhebber,

Nog even en u kunt weer naar CARAVAN SALON Düsseldorf. Bent u ook benieuwd naar de nieuwste caravans, campers of vouwwagens? Wilt u weten welke fantastische reisbestemmingen er voor u in het verschiet liggen? Of wilt u de nieuwste (elektrische) vouwfietsen uittesten op het testparcours? Verheug u dan van 4 tot en met 13 september a.s. op een indrukwekkende selectie en profiteer van de exclusieve mogelijkheid om producten direct te kunnen vergelijken en kopen. 
NIEUWE HALLENSTRUCTUUR
Met de nieuwe hallenstructuur is het mogelijk om op een veilige manier te genieten van de trends, innovaties en nieuwigheden van het komende seizoen. 
INTERACTIEVE HALLENSTRUCTUUR
BESTEL NU UW E-TICKETS
Tickets voor CARAVAN SALON 2020 zijn uitsluitend hier online te koop. Reserveer tijdig voor een specifieke dag want het aantal bezoekers per dag is dit jaar begrensd. Ter plekke kunnen geen tickets worden gekocht. Leden van de CARAVAN CLUB ontvangen drie euro korting! Meld u hiervoor gratis aan op www.caravan-salon.club.de
 
WIJ ZORGEN VOOR UW VEILIGHEID!
De beursorganisatie heeft met de overheid afgestemde hygiëne- en infectiebeschermingsmaatregelen voor alle bezoekers, standhouders en medewerkers ontwikkeld, waarbij de veiligheid en gezondheid voor iedereen voorop staat. Met deze maatregelen is het mogelijk, om op het gehele beursterrein, bij de ingangen en in de beurshallen de voorgeschreven afstand van 1,5 meter aan te houden.
 
HEEFT U VRAGEN?
Aarzel vooral niet om met ons contact op te nemen. Als officiële vertegenwoordiging voor België en Luxemburg helpen wij u graag verder.  Veel plezier in Düsseldorf!
 Fairwise bv
+32 9 245 01 68
info@fairwise.be | www.fairwise.be