BOOTSHOW SABLES D’OLONNE – 23-26 SEP 2020

24/07/2020

Luxe catamaranbouwer Privilège heeft de moedige stap gezet om zijn allereerste bootshow te organiseren, zodat klanten niet geconfronteerd worden met de nadelen van een drukke openbare beurs.
Het exclusieve Salon vindt plaats van 23-26 september en zal twee wereldpremières bevatten en ook de nieuwe Euphorie 5 power cat en de prachtige Série 640.
Het zal voor het eerst zijn dat de Signature 510 en Signature 580 zeilcatamarans ooit worden getoond.

Privilège Catamarans | Luxury catamaran for blue water sailing

Het Salon vindt plaats in de geboorteplaats van Privilège, Les Sables-d’Olonne, waar zoveel beroemde offshore zeilavonturen zijn begonnen.
Tegen de achtergrond van de Franse Atlantische kust, zal Privilège zijn indrukwekkende catamaranassortiment op het water presenteren, proefvaarten, werfrondleidingen en proeven van het beste eten en drinken uit de regio.
Bezoekers zullen de boten zien, de ambachtslieden en vrouwen ontmoeten die ze hebben gebouwd en begrijpen hoe deze luxe jachten worden gebouwd met het maritieme karakter van de Vendée-regio.

“Veel van onze potentiële klanten zijn op hun hoede om dit jaar naar drukke bootshows te reizen, maar ze willen toch onze bluewater-catamarans zien”, legt Gilles Wagner, CEO van Privilège, uit. “Door een Privilège-show te organiseren in Les Sables-d’Olonne kunnen ze de risico’s van reizen verminderen en genieten van een warm Vendée-welkom, met de mogelijkheid te varen met het breedste assortiment van onze luxueuze catamarans, waaronder twee wereldpremières.”

Signature 510 – Wereldpremière

Met een lengte van 60 voet van spiegel tot boegspriet heeft de Signature 510 de afmetingen om comfortabel en veilig de oceanen van de wereld aan te kunnen.
De elegante lijnen van Marc Lombard worden aangevuld met verzonken luiken en grotere dekvensters voor een echt 360 graden uitzicht.
De eigenaarshut is uniek naar voren geplaatst tussen de twee rompen en biedt een groot volume met een privaat toegang vanuit de salon.
Darnet Design heeft ervoor gezorgd dat het interieur licht en elegant is, terwijl de ambachtslieden van Privilège het een uitstekende afwerking geven.

Privilège Signature 580 | Exterior view | Privilège

Signature 580 – Wereldpremière

Voortbouwend op het ontwerp van de 510, voegt de grotere Signature 580 een aantal fantastische extra functies toe, waaronder een flybridge-besturing en een lounge, plus een voorste cockpit.
Door de slimme indeling is de eigenaarshut, gelegen tussen de twee rompen, direct toegankelijk vanuit de voorste kuip.
De configuratie is uiterst flexibel, waardoor een kombuis omhoog of omlaag kan en tot vier grote dubbele hutten.
Een afgeplat grootzeil en een grote genua bieden veel kracht voor snelle overtochten over de oceaan.

Privilege Series 6 - Exterieur.jpg

Série 640

Op 64 voet aan dek zal de op één na grootste Privilège ook beschikbaar zijn om te zeilen tijdens het Salon.
De Série 640 biedt 180 vierkante meter leefruimte, een enorme flybridge met dubbel stuur en tot vijf dubbele hutten.
De flybridge is een op zichzelf staand dek, met comfortabele stoelen, een eettafel en een prachtige stuurstand aan stuurboord en stuurboord die alle bedieningselementen volledig repliceert.
Benedendeks zorgt de optie voor de eigenaarshut voor een enorme ruimte, allemaal met de eindeloze reeks mogelijke afwerkingen van Privilège.

Euphorie 5 - Exterieur.jpg

Euphorie 5 – Nieuw

Met hetzelfde zeer efficiënte rompontwerp als de Signature 510, richt Privilège’s Euphorie 5 zich op de groeiende powercat-markt.
Net als haar door zeilen aangedreven zus profiteert ze van Darnet’s interieurstyling om een ​​buitengewoon comfortabel, modern platform te presenteren om te leven met maximaal vier dubbele hutten, of een spectaculaire eigenaarshut met groot licht.
Zonder het gewicht van de rig bovenaan, kan de Euphorie gemakkelijk een stijve T-top op de flybridge dragen, voor extra bescherming of schaduw indien nodig.
Zuinige dubbele diesels van 220 pk en royale tankcapaciteit geven de boot een indrukwekkend bereik.

Met de exclusieve line-up van Privilège in het water, is er nooit een beter moment geweest om de werf te bezoeken.
De beschikbaarheid is echter beperkt, dus degenen die het evenement willen bijwonen, moeten hun interesse registreren door contact op te nemen salon@privilege-marine.com


https://www.hanseyachtsag.com/