VVW GALGENWEEL

Volg een volgende cursus

De volwassenzeilschool was een groot succes in 2019. Meer dan 100 cursisten zetten de eerste stappen in onze prachtige sport. Om verder te bouwen op dit succes organiseren we dit jaar meer cursussen voor gevorderden gedurende het hele seizoen.

De planning en inschrijvingsformulieren voor de weekendcursussen staan ondertussen op onze website. Neem een kijkje en schrijf snel in.
Voor de planning van de weekcursussen tijdens de Paas- en zomervakantie is het nog eventjes wachten. Neem regelmatig een kijkje op onze Facebookpagina om te weten wanneer de inschrijvingen voor de zomer geopend zijn.

Word lid in 2020

Ook komend seizoen organiseren we voor onze leden tal van activiteiten. Maak u nu basic of premium lid en geniet volop van de wind en het water in 2020.

 • Zaterdag 22 februari is er nog een wintertraining
 • Op 18 april trappen we het seizoen op gang met onze start of season drink
 • Vanaf 25 april is er elke zaterdagmiddag Zeil-je-Zelf
 • 17 mei openen we onze deuren voor de jaarlijkse watersportdag
 • We organiseren 3 sailing skills dit seizoen
 • Ding mee naar de titel op het clubkampioenschap op 3 oktober
 • Zelfstandig met clubboten zeilen via Zeil-je-Zelf
 • Deelnemen aan de cluboverkoepelende Midweek Challenge 
 • BBQ op woensdagavonden in de zomervakantie en Après Voile op de vrijdagavonden

Meer info over lidmaatschappen kan u vinden via volgende link.

Zeil-je-Zelf op zaterdag –
Lanceringsdatum: 18 april 2020

Heeft u na het volgen van een cursus de smaak goed te pakken en wilt u vaker komen zeilen met onze boten? Het kan!

Voor onze leden bieden wij vanaf dit jaar Zeil-je-Zelf op zaterdag aan. We spreken elke zaterdag middag om 13u af op het Galgenweel. Wij voorzien een monitor die jullie zal helpen bij het klaarmaken van de boot en die zelf mee op het water gaat zeilen om jullie op het water nog enkele tips te geven. Deelnemen kan in eigen boot of clubboot (dan betaal je het zeil-je-zelf tarief van 20€ pp). De clubboten worden ter plekke verdeeld, dus je hoeft niet per 2 in te schrijven en kan andere boottypes uitproberen. Na het zeilen openen we natuurlijk ons clubhuis om nog even na te praten.

Op 18 april willen we dit concept lanceren met een gezellige avond met braadworsten en gin tonics op het Galgenweel. We zullen het concept toelichten en voorzien een ludieke activiteit om elkaar te leren kennen alvorens samen het water op te trekken de weken nadien.

Alle informatie over Zeil-je-Zelf op zaterdag kan u nalezen op onze website.

Sailing skills

Naast het zelfstandig zeilen op zaterdag tijdens onze Zeil-Je-Zelf, hebben we ook nog trainingen voorzien. Tijdens deze “sailing skills” zal een monitor u intensief begeleiden vanuit de motorboot en verschillende oefeningen voorzien om uw zeiltechnieken te verbeteren. We differentiëren naar niveau en boottype. Er zijn dit jaar 3 momenten voorzien, dus zet volgende data alvast in uw agenda:

 • 24 mei
 • 28 juni
 • 6 september

Inschrijven kan via onze website.

Facebook

Wanneer u ons volgt op Facebook, word u steeds op de hoogte gebracht van het reilen en ZEILEN op de club. U wordt herinnerd aan activiteiten en krijgt af en toe een blik achter de schermen. Ook op Instagram zijn we actief met sfeerbeelden van de prachtige plek die het Galgenweel wel is.